skip to Main Content

INFORMATION

VARIATION OG FARVER

Du skal være opmærksom på, at farver, former og størrelser kan variere lidt. Disse variationer er ikke fejl, men en naturlig del af det håndlavede udtryk og den produktionsform jeg har valgt.

RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE

De uglaserede overflader er mere modtagelige over for pletter og misfarvning end traditionel glaseret porcelæn. Tingene holder sig pænest ved hyppig maskinopvask. Pletter kan i de fleste tilfælde fjernes med maskinopvask eller ved at sætte tingen i blød i varmt vand med en opvasketab. Mere genstridige pletter og skjolder vil ofte kunne fjernes med klorin og kalkfjerner. Mørke streger i glasuren (mærker fra bestik) kan fjernes med wienerkalk. Der gives ikke garanti mod pletter og misfarvning.

OPVASKEMASKINE & MIKROOVN

Keramikken kan med fordel vaskes i opvaskemaskine. Kopper og Skåle kan gå i mikroovn men er ikke ildfaste.

VEJLEDNING TIL SMYKKER

Smykkerne skal behandles nænsomt. Ved voldsom håndtering eller uhensigtsmæssig opbevaring kan delene bøje eller knække. Sølvet vil oxydere med tiden, misfarvningen kan fjernes med en almindelig pudseserviet til sølv – eller ved at dyppe smykket i sølvrensevæske. Vedhængene tager ikke skade af rensevæsken. Porcelænsdelene kan vaskes med almindelig sæbe eller universal rengøringsmiddel. Skyl efter med vand og tør smykket af.

OPBEVARING AF SMYKKER

Det anbefales at du opbevarer dine smykker i lukkede poser/æsker. Sølvdelene holder sig pænest, når smykkerne får mindst muligt lys, ilt og varme. Brug sølvrens til at friske sølvdelene op.

REKLAMATION OG REPARATION

Alle produkter kan anvendes til almindeligt brug, men porcelæn er et skrøbeligt materiale, som kan tage skade af stød og slag. Der gives ikke garanti imod revner, skår og misfarvning – og på smykkerne gives ikke garanti mod brud på kæder, sølv- og porcelænsdele. Jeg tilbyder til gengæld reparation på defekte smykker. Det koster 100 kr. pr. del, der skiftes. Ved reparation Skal hele smykket returneres og defekte og ikke defekte dele. Husk at pakke smykket godt ind inden du sender det. Send smykket til

Louise Heisel Copenhagen
C/O MADE HERE
WILDERSGADE 23A
1408 København K
Att: Smykke reparation

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig. Skriv en mail til: lheiselceramic@yahoo.dk eller ring på tlf.: 41176928 alle hverdage 10-16

Back To Top